Fitness

órák & programok & tanácsadás & tábor

Válogass az egyes óratípusok közül! Emellett nemcsak csoportos órákon vagy online találkozhatsz velünk, de egyéb rendezvényeken is.

Videótár

Lehetővé kívántuk tenni, hogy azok is velünk együtt mozoghassanak , akik a távolság, az idő, a hely, vagy bármilyen más tényező miatt nem tudnak résztvenni az óráinkon.
Ez még számunkra is új, de már most azon vagyunk, hogy ezen a területen is megoldásokat kínáljunk.

Fitness órák

Itt megtalálod a különböző típusú órákat, alatta pedig a főbb jellemzőket: milyen típusú óra, kiknek szól.
Ha orvosi kezelés alatt állsz vagy már megállapítottak nálad bármilyen állapotot (pl. várandósság, gerincprobléma, …),
egyrészt jelezd az óratartó felé, másrészt konzulálj az orvosoddal.
A csoportos órák mellett magánórákat, valamint cégek, társasházak számára is tartunk órákat.
Amennyiben ezzel kapcsolatosan kérdésed van,  további információkért vedd fel velünk a kapcsolatot.

bodyART®

A bodyART® fitness body&mind típusú óra. Mozgásanyagának alapja a jóga, mellette gyógytorna és Do-In elemeket kapcsol. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Gerinctorna

A gerinctorna kiemelten az ülőmunka okozta panaszok megelőzésére végzett gyakorlatokból összeállított óra.
Az órán a kellemes gerincátmozgató- és mellkasnyitó gyakorlatok mellett a gerinc egészségének megőrzésében elengedhetetlen Core-izmokat erősítjük meg. Egy funkcionális, saját testsúllyal végzett edzés, melyhez nincs szükség semmilyen eszközre.

Zumba®

Zumba® fitness latin ritmusokra épülő táncos fitneszprogram, melyek táncos és fitnesz elemek kombinációiból áll össze. A Zumba órákon mindenféle korosztály megtalálható. Ha szereted a latin zenét, a party hangulatot, akkor ez egy jó cardió edzés a számodra.

Zumba Gold®

Zumba Gold® fitness program elsődlegesen azoknak szól, akiknek a kondíciójuk még csak kialakulóban van és szeretik a latin ritmusokat, a táncot és a jó hangulatot. Az aktív, idősebb korosztálynak, a túlsúlyosoknak és a várandós anyukáknak is ajánlott ez a program az alacsonyabb intenzitás miatt.

Kedvcsináló

További program lehetőségek

Események

Az órák mellett akár a hétköznapokban,akár a hétvégéken szervezünk különböző “csapatépítő” programokat.
Ez lehet akár egy sportesemény is , vagy akár egy közös kirándulás, mozizás. Erről bővebb infót a facebook oldalunkon is mindig megtalálod az események alatt.
Kattints ide!

Életmód és Táplálkozási Tanácsadás

Egyéni konzultáció keretén belül megbeszéljük a személyes célokat. Majd ezt követően összeállítunk egy tervet az étrendre és a mozgásra vonatkozóan, mely beépíthető a mindennapjaidba.
Cél a fokozatosság, nem pedig a koplalás! Éppen ezért heti konzultációt tartunk 3 hónapon át, ahol át tudjuk beszélni az elmúlt hét eredményeit.
Keress bátran!

 Fitness tábor

Idén ősszel , november 13-15 két napos sporttáborba várunk mindenkit szeretettel, Cserkeszőlőn az Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelben.
Részletek a facebook oldalon az esemény alatt megtalálható.
Kattints ide!

Rólunk mondtátok

“A Csepeli Fitnesz Napon a Zumba után a masszázs igen jól esett. Kellemes libabőr testszerte:) Mindkettőt ajánlom.
Testet, lelket felszabadító érzés volt!”

Évi mami

“A Csepeli Fitnesz Napon a Zumba volt a nap fénypontja. Imádom azt az érzést, amikor felszabadultan táncolunk együtt kedvenc zenéinkre. Együtt a csapat, a legjobb oktatónkkal, oktatókkal:) A masszázs különösen jól esett, mégha csak 15 perc is volt, a hátam, a vállam érzi a javulást. A Move It! Change It! kiállító sarok egy igazi kis nyugalom szigete volt. Az OH kártya elgondolkodtatólag és a Reiki megnyugtatóan hatott rám. Köszönöm, hogy részese lehettem.:) “

Szilvia

“Miért szeretem a Zumbát? Mert imádok táncolni és zenével fűszerezve pozitív energiával tölt fel! Neked köszönhetem az élményt! A kis csapatunk tagjai veled együtt igazi jó barátok! A közös programok pedig megszépítik a szürke hétköznapokat!”
Judit

Készen állsz a változásra?

Nem kell mást tenned, csak válaszd ki azt a szolgáltatást, amire most szükséged van.